KleurenCoaching volwassenen

Kleurencoaching is een leuke en laagdrempelige manier om je eigen kleur te bekennen en jezelf (weer) te laten stralen. Van binnen én van buiten. Ik wil je hierbij graag begeleiden. Door de taal van kleur te begrijpen krijg je een dieper inzicht in jezelf, je kwaliteiten en je valkuilen. Je leert kleur te interpreteren en bewuster met kleur om te gaan om zo jouw gewenste boodschap uit te dragen en jouw eigen emoties te beïnvloeden. Het is een bijzondere manier om tot inzicht te komen over onderwerpen die je (nog) dwars kunnen zitten. Ontdek hoe de psychologie van kleur werkt en leer om (weer) trots te zijn op wie je bent. Ontdek hoe de psychologie van kleur werkt, zet kleur bewust in om zowel jouw persoonlijke als zakelijke doelen te bereiken.

Studiekeuzeadvies

Een studiekeuze maken is best een uitdaging. Er zijn zoveel keuzes en hoe weet je nu welke keuze de juiste is? Belangrijk is dat je iets gaat doen wat bij je past!

Het is heel belangrijk dat je nadenkt over jezelf. Met diverse opdrachten gaan we samen aan de slag en  krijg jij meer inzicht in jezelf, weet je beter waar je goed in bent en wat je echt interesseert. Stap voor stap gaan we samen aan de slag om tot een studiekeuze te  komen die goed bij jou past. Kleurenhuys helpt je er graag bij.

Twijfel je over je huidige studie? Als je eenmaal begonnen bent met je studie, kan het zijn dat je toch gaat twijfelen over je keuze. In dat geval kun je ook terecht bij Kleurenhuys

KleurenCoaching kinderen

Ik begeleid en coach ook kinderen. Mag jouw kind wat meer zelfvertrouwen krijgen? Merk je dat je kind teruggetrokken is, maar weet je niet wat er speelt? Kinderen kunnen hun emoties niet altijd onder woorden brengen, maar kunnen gemakkelijk kleuren kiezen. Je kunt kinderen beter begrijpen door naar hun kleurkeuzes te kijken. Dit geeft inzicht in hun emoties. Ik werk op een speelse en natuurlijke manier om te achterhalen wat er speelt en hoe ze geholpen kunnen en willen worden.

Individueel Programma: ZICHTBAAR JEZELF ZIJN

Durf jij kritisch naar jezelf te kijken? Wat straal je uit met je kleding? Wat wil je uitstralen? Als je zelfverzekerd overkomt straal je dat ook uit naar je omgeving. Dat heeft onmiddellijk meer impact en zal je zowel zakelijk als privé meer succes opleveren.
Ik onderscheid mij door te werken met de Stijlformule en de ‘Kleding als Taal’ methode. Hierin is niet alleen het uiterlijk belangrijk, maar het innerlijk, de gelegenheid en het doel spelen een grote rol. Het zoomt in op jou, op wie jij bent qua uiterlijk én innerlijk.

Workshops

Ook voor privé groepen kan ik een inspirerende workshop organiseren. Tijdens deze interactieve workshop wordt duidelijk wat kleur allemaal met jou en je omgeving doet. Wat communiceer je met de kleuren die je draagt? Wat wil je uitstralen en wat wil je bereiken? Dit leidt vaak tot leuke inzichten over jezelf en anderen. Deze workshop leert je anders naar jezelf en je uitstraling te kijken!