Mijn naam is Nicole van Wijnbergen-Steegmans, getrouwd en woonachtig in het mooie Brabantse Oisterwijk met mijn man, twee lieve schatten van kinderen (11 en 12 jaar) en twee leuke bonuskinderen (17 en 18 jaar).

Ik wil (jong) volwassenen laten stralen en ze leren kiezen voor het leven waar zij naar verlangen! Ik wil mensen graag een APK keuring voor zichzelf geven. Waar sta ik nu ? Hoe tevreden ben ik? Is dit wat ik graag wil of heb ik nog meer dromen/wensen? Even pas op de plaats, voor zowel hun persoonlijk als zakelijk leven zodat ze betere keuzes kunnen maken.

Persoonlijke ontwikkeling start met jezelf beter leren kennen. Wanneer je jezelf goed kent, je talenten, verlangens maar ook je valkuilen, ben je beter in staat goede (studie-, loopbaan-, levens) keuzes te maken. Dit doe ik door een unieke methode. Door een analyse te maken van je kleurenprofiel, wil ik jou je eigen (verborgen) kwaliteiten weer te laten zien, waarderen én uitdragen. Daarmee kun je veel beter en weloverwogen (studie) loopbaan- en levenskeuzes maken, waar je een leven lang mee te maken krijgt.

Naast je goed voelen, is het net zo belangrijk om jezelf te laten zien (aan de buitenkant!). Je uitstraling is namelijk een bijzonder belangrijk aspect in je communicatie. De manier waarop je jezelf presenteert, bepaalt hoe jij je voelt maar zeker ook hoe de ander jou ervaart. Innerlijk én uiterlijk zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden!

Ik merkte dat ik mijn kennis over kleur en keuzes maken wil overbrengen. Zo is KLEURENHUYS ontstaan: een eigen bedrijf waar ik volwassenen, jong volwassenen, tieners en kinderen wil inspireren om hun eigen kleur te bekennen, om hun eigen talenten weer scherp te hebben en (weer) trots te zijn op wie ze zijn! Daarmee kunnen ze veel beter en weloverwogen studie- en levenskeuzes maken. Ik begeleid particulieren waar het gaat om zelfinzicht, profielkeuze, studiekeuze en persoonlijke uitstraling. Daarnaast verzorg ik workshops, inspiratiesessies en trainingen voor zowel particulieren als bedrijven.

Beken je eigen kleur, geef je leven (weer) kleur en laat zien waar jij voor staat!

Mijn achtergrond

Na het behalen van mijn HEAO diploma ben ik gestart als intercedente bij Randstad Uitzendbureau, daarna als verkoopmanager bij AHOLD en toen ruim 20 jaar met veel plezier gewerkt bij Fontys Hogescholen, als P&O Consultant en later als studiekeuze- en loopbaanadviseur. De opleiding tot Werkgelukdeskundige heeft mij veel geleerd en inzichten gegeven hoe je je eigen werkgeluk maar ook het werkgeluk in organisaties kunt vergroten. Ik vind het interessant om écht het gesprek met anderen aan te gaan. Hoe denk je, waarom doe je wat je doet, wat voor indruk geef je af? Wat me opvalt is dat de buitenkant niet altijd klopt met de binnenkant, of andersom. Deze interesse heeft ertoe geleid dat ik me als zelfstandige ben gaan verdiepen in de wereld van (studie & loopbaan) coaching, kleur én kleding.

De afgelopen jaren heb ik diverse opleidingen gevolgd om de wereld van Kleur & Kleding te leren kennen. Er schuilt zoveel achter elke kleur die we zien en gebruiken. Kleuren hebben invloed op je emoties en gevoel en kunnen veel over je vertellen. Kleur én de juiste kleding kan eenieder ondersteunen om zichtbaar te zijn en om je persoonlijke en zakelijke doelen te bereiken.

Ik ben gecertificeerd Register Loopbaanprofessional (NOLOC), gecertificeerd Colourcoach (geregistreerd door Colour Comfor Ltd.) én gecertificeerd Erkend Stijlcategorieën Expert. Als professionele kleurencoach gebruik ik de psychologie van kleur en vertaal ik de taal van kleur om inzicht te geven als ook ongewenste gedragspatronen te herkennen. Als Stijlcategorieen Expert gebruik ik de stijlcategorieën om snel de boodschap van je kleding te kunnen bepalen, waarmee je direct een outfit samenstelt die zowel recht doet aan de context als aan je uiterlijk én innerlijk!