Tarieven

  • Individuele Coaching € 85 per uur excl btw
    In één sessie kijken we naar de kleurkeuzes in jouw leven om zo inzicht te krijgen in jezelf, te zien wat er in je leven speelt en datgene wat jou belemmert om te creëren wat je het allerliefste wilt in je persoonlijk en/of zakelijk leven.

 

  • Studiekeuzetraject € 449 incl btw

Het studiekeuzetraject bestaat uit een intake gesprek, 4 individuele gesprekken met een ervaren coach, opdrachten gericht op kwaliteiten, interesses, valkuilen, eventuele testen, een shortlist met favoriete studies en een actieplan die jou verder helpen een studiekeuze te maken.

  • Profielkeuzetraject € 199 incl btw

Moet je dit jaar een profielkeuze maken en heb je nog geen idee? Kleurenhuys helpt je er graag bij. We gaan samen aan de slag om te bekijken welk profiel het beste past bij wie jij bent, wat jij kan en wat jij wil. Hierdoor krijg je meer richting en wordt het kiezen van het juiste profiel makkelijker.

  • Studiekeuze gesprek € 85 per uur excl btw

Het kan natuurlijk zijn dat een verkort traject of losse gesprekken voor jou voldoende zijn. Wat het beste bij jou past, bespreken we tijdens de intake.

Individueel programma Kleding als taal: Zichtbaar jezelf zijn!
Dit programma bevat meerdere sessies waarbij we eerst naar het innerlijk kijken en daarna de vervolgstap zetten naar het uiterlijk. Ik informeer je graag over de opties en kosten.

Inspiratiesessie/workshops
Ben je geïnteresseerd in een inspiratiesessie bijv. de Kracht van Kleur of bijzondere workshop, dan denk ik graag met je mee om een voorstel op maat te maken.